top of page

Vreugde initiatie

We verlangen allemaal naar liefde, erkenning en bevestiging. Dit maakt dat wij als mens meer gaan stralen, meer in het leven durven te staan om onze  dromen en verlangens te leven. Het gevoel van vreugde of ons innerlijke vreugdevuur is altijd aanwezig, maar niet altijd voelbaar. Wat zit ons in de weg? Deze initiatie is bedoeld om het licht en de vreugde in jou AAN te zetten

Vreugde ervaren

Als iedereen op de wereld op precies hetzelfde moment vreugde zou voelen, zou de wereld er in 1 keer totaal anders uitzien. Mijn droom is dat we samen een wereld creëren waarin vreugde, licht en liefde de norm is.

Vanuit de lichtwereld word ik gevraagd om mee te helpen in het proces van meer licht op aarde brengen. Dit mag ik doen door anderen te laten zien en ervaren dat iedereen hetzelfde licht draagt.

Voor wie?

 Deze initiatie is bedoeld voor iedereen die voelt dat zijn of haar licht op dit moment op een waakvlammetje staat, maar ook voor iedereen die enorm blij wordt van het idee een enorme boost van licht te ontvangen! 

 

Soms loopt het even stroef in het leven, of zijn er diepere onopgeloste pijnen of patronen die steeds terugkeren en die je zo graag los zou willen laten. Loslaten is belangrijk om verder te komen in het leven, 

Tijdens deze initiatie ontvang je een boost van licht  welke ik doorgeef namens Jouw Lichtteam: lichtwezens, engelen, spirithelpers en moeder Aarde. 

20220825_173029.jpg
20220825_152640.jpg

Hoe ziet de vreugde initiatie eruit?

Deze vreugde initiatie betreft een 2 uur durende 1 op 1 workshop in de natuur. Eerst onderzoeken we samen waar je op dit moment tegenaan loopt. Via verschillende werkvormen in de natuur, verkrijg je meer inzicht in wat er nodig is in je leven om je vrijer en vreugdevoller te voelen. Vervolgens ontvang je via een krachtig ritueel (pad van het Licht) heling van jouw huidige situatie.

We eindigen met een geleide meditatie, waarbij ik je op de drum begeleid en je opnieuw verschillende frequenties van licht mag ontvangen.

Wat zich aandient op het moment, kan per persoon verschillend zijn. 

Voor deze fijne initiatie betaal je €90,90

Image by Junjie Tam
Foto3.jpg
Foto3.jpg

Hoe voel je je na de Vreugde Initiatie?

De Vreugde Initiatie kan ervoor zorgen dat je je letterlijk meer vreugdevol voelt. Ook kun je een gevoel van rust en ruimte ervaren. Hierdoor kan je energie vrijer stromen, zodat je vorm kunt geven aan het uitwerken van nieuwe ideeën of inspiratie ontvangt om te gaan creëren. Je kunt een intens gevoel van liefde en verbinding ervaren met alles om je heen. Deze initiatie kan je weer dat stukje vertrouwen geven in het leven zelf. Iedereen zal zijn of haar eigen ervaring hebben en ontvangen wat er nodig is op dat moment. Kom het zelf ervaren ♥

bottom of page